term and condition

Avtal offert

Vi skickar ett offert till kunden efter kontakt med kunden,I offerten står de olika arbeten som ska utföras och sammanlagda beloppet för den.Efter att kunden läst alla villkor och godkänt den angivna offerten så kommer arbetet att utföras.OBS arbetet godkänns antingen genom mejl eller genom telefon. Planering med datum och tid för arbetet kommer man överens med kunden genom telefon eller email.Offerten består av både inklusive och exklusive moms

Fakturering

Betalningstiden för våra fakturor ligger mellan 7 till 30 dagar.Det är 9% dröjsmålsränta. Beroende på vilket arbete som är utfört ligger garanti tiden mellan 1-10 år.

Vi skriver alltid ett fast pris men extra till kostnader kan förekomma på grund av dolda fel. Med dolda fel menar vi att det kan finnas fel som inte är synliga när arbetet har påbörjat vilket under arbetets gång kan föra med exra oväntat arbete.Vi informerar alltid kunden om detta innan vi påbörjar ett arbete.

Rotavdrag

Vi har 30% rotavdrag exklusive material.Rot avdraget gäller allt inom hus.Rotavdraget består av total arbetskostnad inklusive moms.Om kunden får avslag från skatteverket för rot avdraget så är kunden den ansvariga för hela beloppet.

Hur går du tillväga vid reklamation?

Du har alltid rätt som kund att kontakta oss vid olika fel som hänt under arbetets gång och vi är skyldiga att lösa de problem som vårt företag orsakat.

Vid eventuella fel ska du alltid kontakta oss på info@indveona.com där du anger ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet.

Ansvarsbegränsning

Vi har endast ansvar för det arbete som utfört av våran personal. De resterande problem som dyker upp efter och under arbetet bär vi inget ansvar för om detta inte är orsakat av våran personal.

Personuppgifter

Genom att handla hos Veona Firma accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning.

Dina uppgifter vidareförs aldrig till tredje part utan rättslig grund.

Veona Firma är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning samt i de tillfällen då du har önskat nyhetsbrev eller kampanjerbjudanden – för att kunna anpassa marknadsföringen åt dina individuella behov.

Vi använder oss av industristandarder som SSL/TLS och envägs hash-algoritmer för att lagra, behandla och kommunicera känslig information som exempelvis personuppgifter och lösenord på ett säkert sätt.

Kontaktuppgifter

Företaget har sitt säte i Stockholm. Företagets postadress är Lännavägen 4, 141 63 Stockholm.Önskar du att komma i kontakt med oss, skicka ett email till info@veonarenovering.se med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort