about us

Om oss

Företaget grundades som ett enda bolag. Veona Renovering drivs och ägs av en person med många års erfarenhet av byggande och renovering. Företaget startades med målet och visionen att ha en komplett lösning för både privata och företagskunder. Vi strävar alltid efter noggrannhet i våra jobb och den nöjda kundprincipen. Vi involverar alltid kunden under hela processen för att skapa trygghet och kundnöjdhet.

Utmärkt service är alltid i fokus för oss. Vi håller våra tider och du kan alltid hålla kontakt med oss under arbetets gång om du undrar något eller vill ändra på något. Vi ser även alltid till att det är städat när vi har utfört ett arbete.

Vår personal är vår främsta tillgång och vi vet att det bästa sättet att skaffa nya kunder är att inte att spendera massa på marknadsföring och annonsering utan att hela tiden göra korrekta och kvalitativa jobb. Arbetsgruppen består av 5 anställda i nuvarande situation och företaget expanderar fortfarande.

Vi jobbar mot If Försäkringsbolag och om det oförutsedda skulle ske så kan du som kund känna stor trygghet med att du inte kommer bli lämnad i sticket. Veonarenovering tar alltid ansvar. Välkommen att kontakta oss redan idag.