Miljö & Kvalitet

MILJÖ OCH KVALITÉT

Miljö

Vi arbetar under fastställda rutiner och arbetssätt som försäkrar våra kunder om att genomförandet av de olika arbetsmomenten och de material vi använder inte bara är bra för miljön utan även för dem sammanlagda kostnaderna för arbetet.

Teknik

Våra hantverkare deltar aktivt i utbildningar och håller sig uppdaterade om nya tekniker och material vilket gör att arbetet blir smidigare och håller en hög standard.

Du som kund ska vara säker på att du får ett både billigare och effektivare arbete utfört utan att tumma det minsta på kvalitén.

Prioritet

Vi prioriterar hög kvalité till överkomliga priser och våra installationer utförs med miljövänlig och uppdaterad teknik. Detta gör att vi kan leverera enligt de höga förväntningarna många av våra kunder har.

Vi ger gärna råd om material och hur man bäst hanterar utrymmet renoveringen gäller.

Så här går det till

Ni skickar in en förfrågan om offert, sedan bokar vi in ett kortare möte för att kolla närmare på ert projekt. Vi mäter och ställer detaljerade frågor om hur just du vill ha det. Här får ni även tillfälle att fråga oss om vårt företag och våra arbetssätt.

Efter det gör vi beräkningar på kostnaderna och ger er en offert baserat på dem. Sedan när ni har accepterat vår offert så skriver vi ett kontrakt där vi bestämmer startdatum och inom vilken tidsram projektet ska vara färdigt. Vi går även igenom dem betalningsvillkor som ska gälla för projektet.

Sedan är det dags för projektstart, då går vi igenom arbetstiderna för hantverkarna och eventuellt överlämning av nycklar osv. Med det gjort är ditt nya drömhem inte långt ifrån horizonten!

Kontakta oss redan idag!

BEGÄR EN KOSTNADSFRI OFFERT